Utradisjonelle jobbsøknader får Facebook til å eksplodere!

Kjære Aleksander og Jørgen, jeg vil begynne denne bloggen med å takke dere for åpenhet og mot. Jeg er så glad for at dere fant en arbeidsgiver som så dere å ga dere en mulighet. Det fortjener dere!

”Jeg heter Aleksander og trenger en fast jobb. Dessverre ser ikke CV'en min ut som de fleste andres, da jeg ikke har hatt et liv som de fleste andre,” Slik begynner Aleksander sin FaceBook post i det han beskriver som et desperat forsøk på å komme i jobb.

En annen som nylig brukte FaceBook til å finne jobb, er Jørgen Svane. Jørgen er kortvokst og har helt siden han var barn drømt om å bli lastebilsjåfør. I sin Facebook post skrev han: «Husk, jeg er kun litt kortere enn deg» Hans jobbsøknad fikk Facebook til å eksplodere og innlegget ble delt 23.000 ganger i løpet av en dag. Det resulterte i at Jørgen fikk flere jobbtilbud etter å ha postet sin jobbsøknad på FaceBook.

Hvorfor er det slik at en jobbsøknad på Facebook treffer arbeidsgiver på en annen måte enn en tradisjonell søknad? Jeg mener svaret er enkelt: ”Dette er resultatet av et åpnere samfunn som gjør at både arbeidssøker og arbeidsgiver kan være hele mennesker”. Hvem kjenner forresten en leder og arbeidsgiver som ikke i eget livet har møtt på utfordringer, enten selv eller blant sine nærmeste?

Jeg mener tiden for å ta i bruk utradisjonelle måter å finne de rette medarbeiderne på er her nå og at morgendagens vinnerne er de som tør å være annerledes både når det gjelder mennesker og bruk av ny teknologi.

Jeg heier på jobbsøkere og arbeidsgivere som ser dette og bidrar til å gi mennesker muligheter.

Alt godt fra Ellen