Tusen takk for at du tar kontakt med oss!

Så hyggelig at du ønsker å motta informasjon og råd fra JobbMatch Norge. Du vil om kort tid motta en e-post fra oss med våre beste råd. Vi håper de vil komme til nytte i jobbhverdagen din.

VIKTIG! Siden det er første gang du får mail av oss, kan den havne i søppelkassen eller spammappen. Så, for å være sikker på at du mottar rådene våre er det fint om du kan svare på den første mailen du mottar. Du behøver ikke skrive mye, bare send et ja, et smil eller hva du nå føler for.  Dette med å svare på mailen er med på å fortelle e-posten din at du og JobbMatch Norge har en dialog, noe som igjen gjør at mailene fra oss ikke havner i spam-mappa hos deg.

Vi vet mange tenker at det å svare bare vil gi oss mer jobb, men slik er det ikke. Vi synes alltid det er hyggelig å ha direkte dialog være seg om det er spørsmål, innspill eller deling av erfaringer.Hvis den havner i spamfilteret, kan du alternativt til å svare markere som sikker avsender, slik at du kan motta kunnskapen vi deler.

Dersom du ikke mottar mail fra oss, er det fint om du vil gi oss beskjed på: markedsarbeid@jobbmatchnorge.no.

Til din informasjon, du kan alltids melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på «unsubscribe» når e-postene kommer.

Vi gleder oss til å dele råd, erfaringer og kunnskap med deg. 

Med ønske om en strålende dag!
 
Hilsen
Anita, Ellen og Katrine

 

PS! Slik lagrer du e-postadresser i ditt e-postprogram.

Outlook

Hold musepekeren over e-postadressen du vil lagre, høyreklikk og klikk ”legg til i Outlook kontakter”. Fyll eventuelt inn informasjon om kontakten og trykk deretter ”Lagre og lukk”.

Gmail

Hold musepekeren over e-postadressen du vil lagre, klikk på mer og ”legg til i kontakter”. Fyll eventuelt inn informasjon om kontakten. Oppdateringer om kontakten lagres automatisk.

Online

Når du er inne i mailen, se til høyre for e-postadressen. Klikk på legg til i adressebok. Du får opp en”Legg til ny kontakt” dialogboks hvor du kan lagre informasjon om kontakten. Lagre og lukk.

Yahoo

Klikk på + ved siden av den e-postadressen du vil lagre. Da får opp en dialogboks hvor du kan legge til og redigere informasjon om kontakten. Klikk lagre og deretter bruk.

Vår visjon

  • En annerledes jobbmatch - når resultatet handler om mennesker